Produkt Bewertung

18.01.2014 text_stars

P.M.Marija über die Lewenstein lady

“My shipment arrived in Bosnia and Herzegovina for 17 days ... the days of New Year and Christmas .. Matry ... you are really great„

16.01.2014 text_stars

Anita über die Singer 1507

“Ik ben erg blij met deze naaimachine. Hij is eenvoudig in het gebruik en naait rustig en stil. Het was in het begin wel even rommelen met de draadhevel. Ik kon niet goed bij het oogje komen, maar nu blijkt het geen oogje te zijn, maar een u-vormige lus, dus je kunt de draad er zo doortrekken. Voor die prijs vind ik het echt een supermachine. Note van verkoper, zie ook onze inrijg films en tips op de matri website, daar staat dit uitgelegd „

12.01.2014 text_stars

Gudrun über die Brother FS 40

“suppersnelle levering. Heb het al veel gebruikt. duidelijke uitleg via de dvd. super !!!!!„

10.01.2014 text_stars

Gonny über die Bernina 350 PE

“Geachte Medewerkers Hierbij wil u hartelijk danken voor de geweldige service die u mij hebt geleverd op mijn Bernina na het verlopen van de garantietermijn. Ik heb eerlijk gezegd héél lang geaarzeld om een naaimachine via het internet te kopen , juist vanwege eventuele garantie maar dat was ( blijkt nu) totaal niet nodig! Het enige dat ik miste was een briefje waar op stond wat er mis was met hem, maar ach hij doet het weer en dat is het aller belangrijkst. Ik gebruik mijn machine vrijwel elke dag , dus ik ben HEEL BLIJ dat ik hem weer terug heb. Nogmaals ..HARTELIJK DANK!!! Met vriendelijke groet Gonny „

08.01.2014 text_stars

Cindy über die Brother innovis 955

“Happy to receive this Brother NV 955, I love it!!! Thanks to matri because they were able to exchange my first purchase which was Brother NV 55. I had to exchange it into a higher model because the fonts/alphabet that I was looking for after all is in Brother NV 955. Highly recommended this sewing and embroidery machine combo and I will continue to purchase in the near future at matri! Cindy Liege, Belgium„

06.01.2014 text_stars

De Wilde Annemarie über die Siera Schneiderpuppe

“Zeer snelle levering, gisteren om ongeveer 14 uur besteld en deze middag rond 13 uur al geleverd. Heb wel een probleem om de pop op de goede maten te zetten, er zit een handleiding bij, maar helaas niet in het Nederlands. Weet eigenlijk niet goed hoe ik eraan moet beginnen. Eens ik de pop goed geïnstalleerd krijg denk ik wel dat het goed zal zijn. Note: hier vindt u zeer uitgebreide info: http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf„

29.12.2013 text_stars

Valeria über die Siera Schneiderpuppe

“finalmente dopo un gran problema di spedizioni il mio manichino è arrivato! Gentili nel risolvere il problema con l'aggiunta di un omaggio... Grazie! L'unico incoveniente è che il manuale di istruzioni, seppure il montaggio sia intuitivo, non esiste in lungua italiana. Questa cosa risulta un po scomoda nel risolvere piccoli problemi. Nel complesso tutto bene.„

21.12.2013 text_stars

JOSEFA MAYO über die Brother FS 40

“Yo la he comprado la recibí en 7 días porque me cogió los puentes de la Constitución y Inmaculada, todo perfecto la estoy utilizando y usando todos los accesorios, también compré el pack de prénsatelas. estoy satisfecha.„

18.12.2013 text_stars

Tiziana über die Necchi N 422

“La macchina è arrivata perfettamente imballata nei tempi stabiliti e funziona benissimo. Ho acquistato anche piedini e filati da cucito e da ricamo in confezioni molto belle,non avevo fiducia ma ora sono molto contenta, la ditta è molto seria,in futuro acquisterò altra roba.Grazie di tutto.„

12.12.2013 text_stars

Dina Courant über die Bernina 350 PE

“Na een telefonisch contact op dinsdag bestelling geplaatst. De Bernina 350PE ipv de 330 gekocht omdat de actieprijs wel erg scherp was. De naaimachine (en extra bestelde toebehoren) werd deze middag geleverd. Bewust gekozen voor een duurder toestel na mijn Bernette 55. Een goedkoper toestel naait ook maar ik merkte toch al tekortkomingen en ben er zeker van dat deze Bernina 350PE mijn verwachtingen zal inlossen. De machine testen kan ik jammer genoeg nog niet, ik moet eerst wachten tot ik hem met Kerst voor mijn verjaardag cadeau krijg van mijn kinderen. Vandaag zal ik hem dus inpakken en opzij zetten voor hen :o) Conclusie: scherpe prijs + snelle levering + degelijke uitleg bij telefonisch contact = een tevreden klant„

12.12.2013 text_stars

Cindy über die Brother NV 55

“Ordered this saturday evening and it just arrived yesterday and I'm coming from Belgium! Its my second sewing machine but my first ever computerized machine. It is suppose to be opened on christmas as a present so hubby allowed me to open and operate it already. I am so excited and happy with the sewing machine I have now!!!! i do LOVE it very much!!!! I love also the free walking foot included! Again all I can say is I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT! Thank you hubby for a wonderful gift! Cindy (Liege, Belgium)„

10.12.2013 text_stars

Mairanne über die Singer 1120

“Niet te geloven! Gisteren om 17.30 uur besteld en vandaag om 14.30 uur in huis. Als die naaimachine net zo goed is als de service van Matri, ben ik helemaal tevreden!„

06.12.2013 text_stars

Van Drongelen über die Ruffler fuss

“Ik ben zeer tevreden met de Rufflervoet voor mijn naaimachine en de snelle service.„

29.11.2013 text_stars

Elena über die Siera Schneiderpuppe

“Soddisfatta al 100%. Puntuali, precisi, mi hanno risolto un problema con cortesia e disponibilità. Complimenti.„

23.11.2013 text_stars

T Nederend über die Fusspedal

“Bedankt een geweldige oplossing een nieuw voetpedaal en je naaimachine van 47 jaar doet het weer. Hoe simpel kan het zijn. „

20.11.2013 text_stars

Agnes über die Singer Fashion Mate 7256

“Nu een paar weken in bezit, een super naaimachine! Wat dikkere of dubbele stof geen enkel probleem, maakt weinig geluid en is eenvoudig te bedienen. En de service van Matri was weer subliem! Mijn jaar omruilgarantie was net verlopen, gemaild met Matri en nog een maand de tijd gekregen om mijn eerste machine om te ruilen! En natuurlijk geleverd binnen 24 uur! Kortom, geweldig!„

11.11.2013 text_stars

BRILLAUD Christine über die Bernina lock 800DL

“Je l'utilise depuis un an et je la trouve super. Petit bémol, il manque le bras libre qui facilité certains montages, mais l'on y arrive quand même.„

10.11.2013 text_stars

Walquiria über die Siera Schneiderpuppe

“Grazie. Mi è piaciuto il prodotto e il servizio è stato corretto. Nulla da segnalare di negativo.„

10.11.2013 text_stars

Ingrid über die Bernina 350 PE

“Maandag na een heel vriendelijk telefonisch kontakt ,de Bernina 350 Pe aangekocht,woensdag reeds in huis (Antwerpen)van een vlugge levering gesproken.Dus vandaag de machine uitgeprobeerd , en mijn eerste indruk is super al zal ik nog even nodig hebben om alles onder de knie te krijgen, maar de machine is eenvoudig te bedienen, want er zijn zoveel mogelijkheden. Ben nu al zo tevreden dat ik volgende week in de naailes de site van Matri zal aanprijzen, heel erg bedankt voor de vlotte afhandeling van mijn aankoop.En ik, ik ben de trotse eigenaar van een Bernina naaimachine !!!„

07.11.2013 text_stars

Fanny über die Necchi N 424

“Je suis ravie de mon achat ! Cette machine necchi est parfaite pour moi ! Elle est ultra simple d'utilisation, elle fait beaucoup de points de broderie; Je la recommande matri sans soucis !! „

07.11.2013 text_stars

CRISTINA über die Necchi N 420

“Me ha llegado hoy la NECCHI 420. Perfecta !!! Vale la pena la inversión, aunque el manual de instrucciones esté en internet en http://it.matri.eu/Gratis-Handleidingen-handleiding/Necchi-manuels-handleiding„

05.11.2013 text_stars

Sjoukje über die Brother innovis 955

“brother naaimachine In 1 woord....Geweldig!!!! „

05.11.2013 text_stars

Patricia CUYL über die Brother innovis 955

“Super machine a coudre, super géniale, très facile d'utilisation, elle est capable de tout faire (couture et broderie), très bon rapport qualité prix c'est ici le moins cher, si vous avez quelques petits soucis pas de problème le service après vente vous répond très rapidement. Je recommande cette machine et ce site.„

01.11.2013 text_stars

S Kotti über die Singer Fashion Mate 7256

“Geweldige naaimachine, duidelijke instructies, veel mogelijkheden, zeer goede kwaliteit voor redelijke prijs! En Matri.....wederom bedankt voor de keurige en vooral snelle levering van deze singer!„

31.10.2013 text_stars

Linda über die Glatter transport fuss

“Heel tevreden en snelle levering! Deze naaimachine pers voet is aan de onderkant gedeeltelijk gecoat, maar is perfect voor mijn Singer. Dit is mijn 2de bestelling so far so good!„

30.10.2013 text_stars

K. Van Langen über die Singer 1507

“Eenvoudige machine maar kan er in huis de dingen mee doen die ik wil, en voor die prijs is het een prima singer naaimachine.„

27.10.2013 text_stars

Mr. Vd Wissel über die Singer Talent 3321

“Wat een fijne naaimachine is dit. Ik heb vroeger ook al een Singer gehad en daarna een Brother maar die heeft mijn dochter mee genomen toen ze uit huis ging. Op aanraden van een vriendin toch maar voor deze naaimachine gekozen en ben er erg blij mee. Makkelijk in gebruik en goeie kwaliteit.„

24.10.2013 text_stars

Latcie über die Singer 1120

“très satisfaite de cette singer machine a coudre facile et complète„

22.10.2013 text_stars

Suus De Vries über die Singer Talent 3323

“Een heerlijke naaimachine. Ik heb deze Singer afgelopen maand besteld en heb er nu al een paar weken mee genaaid. Hij is erg eenvoudig in gebruik en kan er al mijn kleine klusjes mee doen zoals broeken omzomen van de kinderen en mijn man. Ik heb ook eindelijk de gordijnen eens af kunnen maken. Een aanrader dus voor als je niet te veeleisend bent wel kwaliteit wilt.„

17.10.2013 text_stars

Yola1964 über die Bernina lock 1150 MDA

“Heb deze bernina 1150MDA nu al een half jaa=r in huis , moest wel eerst erg wennen om er mee te werken maar zou nu nooit meer zonder lockmachine kunnen.„

14.10.2013 text_stars

Evelien über die Diana Junior / small

“Vorige week deze paspop bij Matri gekocht. Erg makkelijk in gebruik en kan er nu volop gebruik van maken voor het maken van kleertjes voor mijn kinderen. Dankjewel Matri voor de goeie service.„

14.10.2013 text_stars

Luc Barbier über die Fusspedal

“Danzij deze voetpedaal is onze 25 jaar oude Bernina Lockmachine weer operationeel. En dit tegen een zeer aanvaardbare prijs.„

14.10.2013 text_stars

Ellen über die Lewenstein lock 700DE

“Zeer fijne en makkelijk lockmachine. Heb m pas bij Matri besteld en had m de volgende dag al in huis. De gratis instructie DVD en de gratis voetenset zijn ook geweldig. Ben heel benieuwd wat ik met alle voetjes nog meer kan maken. Bedankt Matri!„

14.10.2013 text_stars

Laura über die Toyota SL 3314

“Dit is mijn eerste lockmachine en ook voor het eerst online besteld. Ben erg tevreden over Matri en hoe ik geholpen ben. De machine werkt erg prettig al moet ik er nog wel handiger in worden maar aan de machine ligt het iig niet. Ben erg blij met mijn aankoop.„

11.10.2013 text_stars

Renske über die Singer 1120

“Wow, heb deze singer naaimachine gisteren besteld en ik heb m vandaag al op tafel staan. Meteen uitgepakt en aan de slag gegaan. Zoals de beschrijving al zegt is de naaimachine erg makkelijk in gebruik. Ben er nu al erg blij mee en ook met de service en snelle levering van Matri! Dankjewel!„

09.10.2013 text_stars

Patricia über die Singer Talent 3323

“recomiendo esta singer 3323 maquina de coser. la pedi de segunda mano y me llego muy rapido y ademas en perfecto estado, como nueva. es facil de utilizar, bonita, potente y perfecta para empezar a coser a maquina. sobretodo recomiendo a matri por la fiabilidad en el envio.„

04.10.2013 text_stars

Jennifer über die Siera Schneiderpuppe

“Onlangs deze paspop bestelt. Ik was al een hele tijd op zoek naar een goed verstelbare paspop en de Siera heeft alles wat ik nodig heb. Ben er erg tevreden over en werd ook nog een super snel bezorgd door Matri. Bedankt voor de super service!„

04.10.2013 text_stars

Cecile über die Brother FS 40

“machine a coudre Facilité d'utilisation et Livraison rapide et emballage parfait. grâce au livret, ravie de cette 1ère machine électronique mais pourtant un reproche : le changement de pied de biche est pénible, il faut dévisser le pied de biche de la main gauche à l'aide d'un petit outil circulaire en métal glissant, je crois que je vais me fabriquer un système + maniable type jeton en plastic rectangulaire avec une meilleure prise pour le vissage.„

04.10.2013 text_stars

AnnSander über die Matrimatic jubilee 4

“Ik heb de naaimachine Matrimatic Jubilee 4 gister thuis gekregen en vandaag uitgeprobeerd . Werkelijk fantastisch zoals deze naait.Vele mogelijkheden wat steken betreft en makkelijk in het gebruik. Ik gebruik hem niet alleen voor dikke maar ook voor dunne stoffen en ook dat gaat goed ik ben er erg blij mee .„

03.10.2013 text_stars

Sandra über die Brother innovis 955

“Na heel wat uitzoeken en vergelijken toch nog even met Matri gebeld. Ze hebben me erg vriendelijk te woord gestaan en geweldig geholpen en uiteindelijk toch voor de Brother 955 gegaan. Helemaal met de gratis lockmachine kon ik deze aanbieding niet laten liggen. Beide machines de volgende dag al in huis dus wat dat betreft maakt Matri de verwachtingen wel waar en wat een genot om met deze machines te werken. Ik heb de machine deze week meegenomen naar mijn naaicursus en iedereen wat erg onder de indruk. Van de 129 steken hebben we er zeker 20-30 geprobeerd en stuk voor stuk super! Natuurlijk ook de borduurfunctie uitgeprobeerd. Dat werkt ook erg makkelijk dus ik kan de komende jaren zeker vooruit. Bedankt Matri voor de snelle levering en het goeie advies!„

03.10.2013 text_stars

Kim über die Brother FS 40

“Ik heb deze machine vorige week bestelt en de volgende dag had ik m al in huis. Geweldige service dus! Na uitpakken meteen aan de slag gegaan met de naaimachine en ben erg enthousiast. Vooral het grote LCD scherm is fantastisch. Heb ook al aardig wat steken uitgeprobeerd en met 40 steken kan ik alle kanten op. Wat me vooral aanspreekt is de eenvoudige bediening van de machine, echt een aanrader dus. Dankjewel Matri voor de snelle en goeie service!„

02.10.2013 text_stars

S. Kotti über die Lewenstein lock 700DE

“Fijne lockmachine, goede informatie erbij o.a. dvd waardoor je snel aan de slag kunt. en is eenvoudig inrijgen Eerste keer bestelling via internet....heel blij met Matri! Binnen een week lockmachine en paspop ontvangen....in spanje! Echt super! Zal het iedereen aanbevelen! „

02.10.2013 text_stars

Nina K über die Brother FS 40

“Prima naaimachine! erg handig die automatische knoopsgaten ik ben zeer tevreden! Super Service en snelle levering„

02.10.2013 text_stars

Ana Rodriguez über die Singer 1120

“encantada con la maquina, tiene de todo lo necesario. El servicio de la web muy bueno y muy claro. La entrega rapida y eficaz. Completamente recomendable. Muy satisfecha„

01.10.2013 text_stars

Monica Suarez Martinez über die Brother FS 40

“He comprado la maquina el domingo y me ha llegado hoy. Eso si, ni un correo que me confirmara la compra. Ya estaba un poco nerviosa. Aun no la he usado, a ver qué tal„

27.09.2013 text_stars

Léonardo über die zick zack Fuss

“Juste pour dire que j'ai bien reçu le colis en temps et heures... 5 jours ouvrable et pas d'erreur sur la commande, tout est OK, je recommande ce site (Sérieux)„

25.09.2013 text_stars

Ivana68 über die Brother FS 40

“oggi ho ricevuto la mia nuova macchina da cucire Brother Fs40. l'articolo corrisponde perfettamente alla descrizione fornita. ottimi venditori imballo perfettamente intatto. spedizione veloce . veramente raccomandato.„

23.09.2013 text_stars

Hannie über die Janome Horizon 7700 QCP

“Een geweldige naaimachine voor zowel de ervaren gebruiker als de beginner. Eenvoudige bediening. De grotere doorvoeropening is ideaal bij het quilten van grotere werkstukken. Wanneer je grotere klossen garen (1000m of meer) wil gebruiken zou ik adviseren de klossenstandaard aan te schaffen. Dit is een standaard accessoire uit het Janome assortiment speciaal voor de Janome Horizon 7700 QPC.„

19.09.2013 text_stars

Nicole über die Siera Schneiderpuppe

“Bello da vedere e funzionale! Ottimo rapporto prezzo-qualità. Arrivato in 5 giorni (compresi week-end). Sono molto soddisfatta! ho sparso già la voce tra le mie amiche! Bravi! Grazie.„

09.09.2013 text_stars

M. Van Der Linden über die Fusspedal

“Ik heb een oude Bernina 930. Een oersterke en degelijke machine die ik hopelijk mijn hele leven zal behouden. Eentje waar ik heel blij mee ben dat ik die in het bezit heb. Mijn voetpedaal begaf het, en na wat speuren op internet kon ik 2e hands pedalen kopen, maar ook nieuwe voor de mijn oude Bernina. Ik moest dan €100,00 of meer betalen. Tot dat ik bij Matri ging kijken. Deze pedaal besteld, aan mijn oude snoer van de Bernina gemaakt. Je krijgt een gebruiksaanwijzing er bij. En nu gaat mijn "good old" Bernina weer als een zonnetje! Matri bedankt voor deze fijne goedkope en gemakkelijke oplossing!„

Warenkorb