Produkt Bewertung

04.03.2014 text_stars

Sonia über die Brother FS 40

“Elle est parfaite ! aucun souci sur les épaisseur de tissus, très simple d'utilisation tant en couture qu'en préparation de canettes ou encore d'enfilage du fil sur l'aiguille. Les accessoires fournies sont parfait et très pratique. L'échange des pieds de biches aussi sont très faciles. Je trouve le prix raisonnable vu la qualité de la machine. L'envoie par TNT est très rapide : j'ai commandé ma machine un dimanche soir et je l'ai reçu mercredi matin. J'ai rajouté le kit avec l'ensemble des ciseaux et des aiguilles... très bonne qualité, aucun tissus ne lui résiste mais collègue sont jalouses vu le prix que j'ai payé l'ensemble ! Aucune hésitation à avoir sur ce site et de son sérieux tant sur la livraison que sur la qualité de leurs produits. „

02.03.2014 text_stars

Joke über die Brother FS 40

“Wow supersnelle levering! Donderdagavond laat deze brother fs 40 naaimachine besteld en zaterdagmorgen 9.30 u geleverd! Bedankt Matri!„

28.02.2014 text_stars

Tanja Van Wijk über die Singer 6180 Brilliance Gebraucht

“Super tevreden over deze machine,eenvoudige bediening,naait overal doorheen. mijn moeder naait ook al jaren op een singer naar volle tevredenheid„

28.02.2014 text_stars

Gino Pino über die Singer 6180 Brilliance Gebraucht

“Funziano molte bene anche per ultrasettantnni„

27.02.2014 text_stars

Silvana über die Juki nähmaschine exceed-serie HZL-F600

“80% de mi trabajo me lo hace esta preciosa Juki „

19.02.2014 text_stars

Kilwa über die Singer Talent 3323

“Espectacular. He comprado la de segunda mano en Matri y está nueva o es nueva, esa es mi duda. Va perfectamente con todo su embalaje original y los accesorios sin desprecintar. El envio sin problemas.„

18.02.2014 text_stars

Justine459 über die Toyota SLR4D

“Very nice toyota lock machine , thanks for the fast delivery„

08.02.2014 text_stars

Grivart über die Singer Talent 3323

“bonjour je suis une abonnee a singer depuis toujours,s'est tres bonne marque,je l'a conseille a beaucoup de personnes qui voudrais se lançee dans couture.„

06.02.2014 text_stars

C J Rousseeuw über die Singer Fashion Mate 7256

“een dikke 10! wat een goed fijn en super makkelijke singer naaimachine in gebruik! hij is erg stil en in een hand omdraai heb je een fijn en mooi stiksel gevonden. Ik ben dik tevreden!! Over de levering totaal niets op aan te merken helaas in het weekeind besteld dus ik moest even een paar dagen wachten maar verder netjes op tijd!„

05.02.2014 text_stars

Annick über die Brother NV 35

“Très bon service chez MATRI et livraison rapide. Cette machine à coudre est vraiment géniale. A conseiller !„

05.02.2014 text_stars

De Plecker über die *Best Buy* Starke Overlockmaschine Lewenstein lock 700DE

“Ik had nog nooit met een overlock gewerkt wel van iedereen gehoord hoe geweldig dit wel was na een half uurtje was ik ermee vertrokken had zeer goede uitleg via dvd de service was sneller dan gedacht ik zou die pas woensdag krijgen maar het is dinsdag geworden het was ook geen probleem om op een ander adres te leveren ik ga nu weer met plezier kunnen naaien en veel sneller =D „

05.02.2014 text_stars

De Plecker über die *Best Buy* Starke Overlockmaschine Lewenstein lock 700DE

“Een dag vroeger in huis dan voorzien snelle service zeer goede uitleg dvd nog nooit met een overlock gewerkt maar was er snel mee weg bedankt ,jullie hebben één woord en maken julie afspraken na „

05.02.2014 text_stars

Trudy Malfliet über die *Best Buy* jubilee 4 von Matrimatic

“Heb pas de nieuwe jubilee 4 binnen gekregen . En heb hem al meteen uit geprobeerd ,hij is super gemakkelijk in gebruik . En zeer snel geleverd . Hij loopt als eens trein . „

01.02.2014 text_stars

Vero über die Toyota Super Jeans black J 15

“Superbe machine.. simple d'utilisation. Idéal pr débutant.. je recommande cette machine Site serieux, livraison rapide et gratuite en chronopost Garantie 3 ans Je viens de la recevoir et je lai essayé de suite. Super produit„

25.01.2014 text_stars

Kris über die Obertransport fuss

“Ik heb een brother 955, werkt prima met deze machine. Gebruiksaanwijzing/installatieaanwijzing van Matri is heel duidelijk. Voet werkt prima, ik heb er net een tricot top mee gemaakt. Deze voet gaat nog heel wat meters maken met mij :)„

22.01.2014 text_stars

Cindy über die Schmetz Nadel Paket

“Ordered this together with the lamp. Its so nice to have reserve of needles especially that I am sewing and embroidering much more. Cindy - Liege, Belgium„

18.01.2014 text_stars

P.M.Marija über die Lewenstein lady

“My shipment arrived in Bosnia and Herzegovina for 17 days ... the days of New Year and Christmas .. Matry ... you are really great„

16.01.2014 text_stars

Anita über die Singer 1507

“Ik ben erg blij met deze naaimachine. Hij is eenvoudig in het gebruik en naait rustig en stil. Het was in het begin wel even rommelen met de draadhevel. Ik kon niet goed bij het oogje komen, maar nu blijkt het geen oogje te zijn, maar een u-vormige lus, dus je kunt de draad er zo doortrekken. Voor die prijs vind ik het echt een supermachine. Note van verkoper, zie ook onze inrijg films en tips op de matri website, daar staat dit uitgelegd „

12.01.2014 text_stars

Gudrun über die Brother FS 40

“suppersnelle levering. Heb het al veel gebruikt. duidelijke uitleg via de dvd. super !!!!!„

10.01.2014 text_stars

Gonny über die Bernina 350 PE

“Geachte Medewerkers Hierbij wil u hartelijk danken voor de geweldige service die u mij hebt geleverd op mijn Bernina na het verlopen van de garantietermijn. Ik heb eerlijk gezegd héél lang geaarzeld om een naaimachine via het internet te kopen , juist vanwege eventuele garantie maar dat was ( blijkt nu) totaal niet nodig! Het enige dat ik miste was een briefje waar op stond wat er mis was met hem, maar ach hij doet het weer en dat is het aller belangrijkst. Ik gebruik mijn machine vrijwel elke dag , dus ik ben HEEL BLIJ dat ik hem weer terug heb. Nogmaals ..HARTELIJK DANK!!! Met vriendelijke groet Gonny „

08.01.2014 text_stars

Cindy über die Brother innovis 955

“Happy to receive this Brother NV 955, I love it!!! Thanks to matri because they were able to exchange my first purchase which was Brother NV 55. I had to exchange it into a higher model because the fonts/alphabet that I was looking for after all is in Brother NV 955. Highly recommended this sewing and embroidery machine combo and I will continue to purchase in the near future at matri! Cindy Liege, Belgium„

06.01.2014 text_stars

De Wilde Annemarie über die *BEST BUY* Einstellbare Schneiderpuppe Siera

“Zeer snelle levering, gisteren om ongeveer 14 uur besteld en deze middag rond 13 uur al geleverd. Heb wel een probleem om de pop op de goede maten te zetten, er zit een handleiding bij, maar helaas niet in het Nederlands. Weet eigenlijk niet goed hoe ik eraan moet beginnen. Eens ik de pop goed geïnstalleerd krijg denk ik wel dat het goed zal zijn. Note: hier vindt u zeer uitgebreide info: http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf„

29.12.2013 text_stars

Valeria über die *BEST BUY* Einstellbare Schneiderpuppe Siera

“finalmente dopo un gran problema di spedizioni il mio manichino è arrivato! Gentili nel risolvere il problema con l'aggiunta di un omaggio... Grazie! L'unico incoveniente è che il manuale di istruzioni, seppure il montaggio sia intuitivo, non esiste in lungua italiana. Questa cosa risulta un po scomoda nel risolvere piccoli problemi. Nel complesso tutto bene.„

21.12.2013 text_stars

JOSEFA MAYO über die Brother FS 40

“Yo la he comprado la recibí en 7 días porque me cogió los puentes de la Constitución y Inmaculada, todo perfecto la estoy utilizando y usando todos los accesorios, también compré el pack de prénsatelas. estoy satisfecha.„

18.12.2013 text_stars

Tiziana über die Necchi N 422

“La macchina è arrivata perfettamente imballata nei tempi stabiliti e funziona benissimo. Ho acquistato anche piedini e filati da cucito e da ricamo in confezioni molto belle,non avevo fiducia ma ora sono molto contenta, la ditta è molto seria,in futuro acquisterò altra roba.Grazie di tutto.„

12.12.2013 text_stars

Dina Courant über die Bernina 350 PE

“Na een telefonisch contact op dinsdag bestelling geplaatst. De Bernina 350PE ipv de 330 gekocht omdat de actieprijs wel erg scherp was. De naaimachine (en extra bestelde toebehoren) werd deze middag geleverd. Bewust gekozen voor een duurder toestel na mijn Bernette 55. Een goedkoper toestel naait ook maar ik merkte toch al tekortkomingen en ben er zeker van dat deze Bernina 350PE mijn verwachtingen zal inlossen. De machine testen kan ik jammer genoeg nog niet, ik moet eerst wachten tot ik hem met Kerst voor mijn verjaardag cadeau krijg van mijn kinderen. Vandaag zal ik hem dus inpakken en opzij zetten voor hen :o) Conclusie: scherpe prijs + snelle levering + degelijke uitleg bij telefonisch contact = een tevreden klant„

12.12.2013 text_stars

Cindy über die Brother NV 55

“Ordered this saturday evening and it just arrived yesterday and I'm coming from Belgium! Its my second sewing machine but my first ever computerized machine. It is suppose to be opened on christmas as a present so hubby allowed me to open and operate it already. I am so excited and happy with the sewing machine I have now!!!! i do LOVE it very much!!!! I love also the free walking foot included! Again all I can say is I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT! Thank you hubby for a wonderful gift! Cindy (Liege, Belgium)„

10.12.2013 text_stars

Mairanne über die Singer 1120

“Niet te geloven! Gisteren om 17.30 uur besteld en vandaag om 14.30 uur in huis. Als die naaimachine net zo goed is als de service van Matri, ben ik helemaal tevreden!„

06.12.2013 text_stars

Van Drongelen über die Ruffler fuss

“Ik ben zeer tevreden met de Rufflervoet voor mijn naaimachine en de snelle service.„

29.11.2013 text_stars

Elena über die *BEST BUY* Einstellbare Schneiderpuppe Siera

“Soddisfatta al 100%. Puntuali, precisi, mi hanno risolto un problema con cortesia e disponibilità. Complimenti.„

23.11.2013 text_stars

T Nederend über die Fusspedal

“Bedankt een geweldige oplossing een nieuw voetpedaal en je naaimachine van 47 jaar doet het weer. Hoe simpel kan het zijn. „

20.11.2013 text_stars

Agnes über die Singer Fashion Mate 7256

“Nu een paar weken in bezit, een super naaimachine! Wat dikkere of dubbele stof geen enkel probleem, maakt weinig geluid en is eenvoudig te bedienen. En de service van Matri was weer subliem! Mijn jaar omruilgarantie was net verlopen, gemaild met Matri en nog een maand de tijd gekregen om mijn eerste machine om te ruilen! En natuurlijk geleverd binnen 24 uur! Kortom, geweldig!„

11.11.2013 text_stars

BRILLAUD Christine über die Bernina lock 800DL

“Je l'utilise depuis un an et je la trouve super. Petit bémol, il manque le bras libre qui facilité certains montages, mais l'on y arrive quand même.„

10.11.2013 text_stars

Walquiria über die *BEST BUY* Einstellbare Schneiderpuppe Siera

“Grazie. Mi è piaciuto il prodotto e il servizio è stato corretto. Nulla da segnalare di negativo.„

10.11.2013 text_stars

Ingrid über die Bernina 350 PE

“Maandag na een heel vriendelijk telefonisch kontakt ,de Bernina 350 Pe aangekocht,woensdag reeds in huis (Antwerpen)van een vlugge levering gesproken.Dus vandaag de machine uitgeprobeerd , en mijn eerste indruk is super al zal ik nog even nodig hebben om alles onder de knie te krijgen, maar de machine is eenvoudig te bedienen, want er zijn zoveel mogelijkheden. Ben nu al zo tevreden dat ik volgende week in de naailes de site van Matri zal aanprijzen, heel erg bedankt voor de vlotte afhandeling van mijn aankoop.En ik, ik ben de trotse eigenaar van een Bernina naaimachine !!!„

07.11.2013 text_stars

Fanny über die Necchi N 424

“Je suis ravie de mon achat ! Cette machine necchi est parfaite pour moi ! Elle est ultra simple d'utilisation, elle fait beaucoup de points de broderie; Je la recommande matri sans soucis !! „

07.11.2013 text_stars

CRISTINA über die Necchi N 420

“Me ha llegado hoy la NECCHI 420. Perfecta !!! Vale la pena la inversión, aunque el manual de instrucciones esté en internet en http://it.matri.eu/Gratis-Handleidingen-handleiding/Necchi-manuels-handleiding„

05.11.2013 text_stars

Sjoukje über die Brother innovis 955

“brother naaimachine In 1 woord....Geweldig!!!! „

05.11.2013 text_stars

Patricia CUYL über die Brother innovis 955

“Super machine a coudre, super géniale, très facile d'utilisation, elle est capable de tout faire (couture et broderie), très bon rapport qualité prix c'est ici le moins cher, si vous avez quelques petits soucis pas de problème le service après vente vous répond très rapidement. Je recommande cette machine et ce site.„

01.11.2013 text_stars

S Kotti über die Singer Fashion Mate 7256

“Geweldige naaimachine, duidelijke instructies, veel mogelijkheden, zeer goede kwaliteit voor redelijke prijs! En Matri.....wederom bedankt voor de keurige en vooral snelle levering van deze singer!„

31.10.2013 text_stars

Linda über die Glatter transport fuss

“Heel tevreden en snelle levering! Deze naaimachine pers voet is aan de onderkant gedeeltelijk gecoat, maar is perfect voor mijn Singer. Dit is mijn 2de bestelling so far so good!„

30.10.2013 text_stars

K. Van Langen über die Singer 1507

“Eenvoudige machine maar kan er in huis de dingen mee doen die ik wil, en voor die prijs is het een prima singer naaimachine.„

27.10.2013 text_stars

Mr. Vd Wissel über die Singer Talent 3321

“Wat een fijne naaimachine is dit. Ik heb vroeger ook al een Singer gehad en daarna een Brother maar die heeft mijn dochter mee genomen toen ze uit huis ging. Op aanraden van een vriendin toch maar voor deze naaimachine gekozen en ben er erg blij mee. Makkelijk in gebruik en goeie kwaliteit.„

24.10.2013 text_stars

Latcie über die Singer 1120

“très satisfaite de cette singer machine a coudre facile et complète„

22.10.2013 text_stars

Suus De Vries über die Singer Talent 3323

“Een heerlijke naaimachine. Ik heb deze Singer afgelopen maand besteld en heb er nu al een paar weken mee genaaid. Hij is erg eenvoudig in gebruik en kan er al mijn kleine klusjes mee doen zoals broeken omzomen van de kinderen en mijn man. Ik heb ook eindelijk de gordijnen eens af kunnen maken. Een aanrader dus voor als je niet te veeleisend bent wel kwaliteit wilt.„

17.10.2013 text_stars

Yola1964 über die Bernina lock 1150 MDA

“Heb deze bernina 1150MDA nu al een half jaa=r in huis , moest wel eerst erg wennen om er mee te werken maar zou nu nooit meer zonder lockmachine kunnen.„

14.10.2013 text_stars

Evelien über die Diana Junior / small

“Vorige week deze paspop bij Matri gekocht. Erg makkelijk in gebruik en kan er nu volop gebruik van maken voor het maken van kleertjes voor mijn kinderen. Dankjewel Matri voor de goeie service.„

14.10.2013 text_stars

Luc Barbier über die Fusspedal

“Danzij deze voetpedaal is onze 25 jaar oude Bernina Lockmachine weer operationeel. En dit tegen een zeer aanvaardbare prijs.„

14.10.2013 text_stars

Ellen über die *Best Buy* Starke Overlockmaschine Lewenstein lock 700DE

“Zeer fijne en makkelijk lockmachine. Heb m pas bij Matri besteld en had m de volgende dag al in huis. De gratis instructie DVD en de gratis voetenset zijn ook geweldig. Ben heel benieuwd wat ik met alle voetjes nog meer kan maken. Bedankt Matri!„

14.10.2013 text_stars

Laura über die Toyota SL 3314

“Dit is mijn eerste lockmachine en ook voor het eerst online besteld. Ben erg tevreden over Matri en hoe ik geholpen ben. De machine werkt erg prettig al moet ik er nog wel handiger in worden maar aan de machine ligt het iig niet. Ben erg blij met mijn aankoop.„

Warenkorb