Produkt Bewertung

22.07.2014 text_stars

Louise über die Obertransport fuss

“Ik ben aan het overwegen om een Brother FS40 op deze website te bestellen, overwegend omdat ik quilts wil gaan maken, kan ik dan dit voetje er niet beter bij bestellen? En past het op het genoemde model? Alvast bedankt„

Matri:

Beste,

Dit voetje is erg fijn, zeker ook met quilten.

Het past ook de brother FS 40

Groet

Matri

20.07.2014 text_stars

Cosar Marie Line über die Grosse Stoffschere

“tres bonne qualite je les recommande pour une amie qui est elle aussi tres satisfaite achete le en lots „

19.07.2014 text_stars

Christine über die Lewenstein lady

“Le colis est arrivé en 3 jours. Je me suis précipitée pour le montage et le réglage : parfait ! Je suis arrivée à reproduire mon gabarit tissu. Je vais le recouvrir d'un tissu stretch et marquer toutes les lignes de moulage. Ce sera un plaisir de créér pour moi. Il m'en faudrait un autre exemplaire, dans chacune des deux tailles pour mes clientes. Je n'hésiterai pas à faire appel à vous. Merci aussi pour votre accueil au téléphone (en français !). Cordialement.„

19.07.2014 text_stars

Dohet über die Brother FS 40

“Super machine. Rapport qualité prix imbattable. Et vendeur incroyablement rapide commande et paye ce lundi a 19 h et reçu ce mardi a 10 h.„

17.07.2014 text_stars

Marc Van De Voorde über die Fusspedal

“Dank zij deze naaimachine pedaal mijn Dremel voor een habbekrats perfect traploos en met de voet bedienbaar gemaakt. Mooi prijs en zeer snelle levering. Muchas Gracias! „

15.07.2014 text_stars

Inge über die Obertransport fuss

“Iemand enig idee of hij ook past op de Lewenstein Digitronic 66? Zou hem heel graag willen aanschaffen, maar durf niet echt...„

Matri:

Beste,

Ja hoor , dit past

Groet

Matri

14.07.2014 text_stars

Simonetta über die Lady Valet

“Ho ricevuto oggi il mio Lady Valet S nero comprato in promozione (oggetto che era stato cambiato) come nuovo. Sono molto contenta perché oltre che bello a vedersi è facile da regolare e soprattutto ha un supporto in legno molto stabile. L'ho già regolato sulle mie misure e la mia statura„

14.07.2014 text_stars

Inge über die Toyota SLR4D

“prima lockmachine, loopt zeer vlot, zalig om mee te werken, ideaal ook voor beginner!„

04.07.2014 text_stars

Rieky über die Matrimatic jubilee 4

“Dinsdag besteld, woensdag in huis, hele fijne naaimachine, lichtgewicht en goede gebruiksaanwijziging. Ik kan deze matri naaimachine echt bij ieder aanbevelen.„

01.07.2014 text_stars

Evelien über die Brother FS 40

“Ik heb de brother FS 40 naaimachine nu enkele weken en hij is fantastisch. Heel gemakkelijk in gebruik, zeker met de bijgeleverde handleiding en dvd. Voor een zeer schappelijke prijs heeft deze naaimachine heel wat opties, zoals verschillende snelheden, naaldstop en heel wat steken. Prima service, snelle levering. Dankjewel!„

24.06.2014 text_stars

Gwenda Martens über die Necchi N 424

“Hierbij willen wij de heren van Matri bedanken voor de geweldige service. Van harte aanbevolen„

22.06.2014 text_stars

Caroline über die Brother 4234D

“Zeer fijne lockmachine, redelijk eenvoudig in te rijgen, normale naalden te gebruiken. „

17.06.2014 text_stars

Karla Deputter über die Obertransport fuss

“Hier een oude Toyota. Het voetje cadeau gekregen van mijn man, maar ik durfde het niet eens installeren. Vandaag toch maar uitgepakt en geprobeerd... Man man, had ik dat maar eerder gedaan! Het scheelt inderdaad in ergernis en tijd! Vanaf vandaag gaat dat voetje er veeeeeel opstaan ;)„

09.06.2014 text_stars

Annick Houssin über die Babylock eclipse 2

“Hallo, Deze babylock-machine is een super! lockmachine Ik heb ze nu een jaar ongeveer, en ik ben er nog altijd even blij mee. Ze kan alle stoffen aan. Zowel dunne, rekbare, als zware stoffen. Deze babylock wordt bij ons ingezet voor allerhande karweien. Als vrijwilligster voor een vluchthuis heb ik alle soorten naaiwerk te doen. In Belgie was en is, deze machine stukken duurder. Ook de firma Matri was correct, de thuislevering, samen met de paspop en een gratis schaar er bovenop. In de toekomst bij een volgende aankoop is het zeker Matri! Annick Houssin„

06.06.2014 text_stars

Evelyne über die Lewenstein lady

“Vandaag mijn paspop Lewenstein Lady A ontvangen als omruiling van de Diana . Slechts 3 dagen moeten wachten, zelfs met het weekend er tussen. Een dikke proficiat met jullie service!!! Een aanrader voor anderen. Paspop past nu perfect, mooi en zeer gemakkelijk in elkaar te steken!!! „

30.05.2014 text_stars

G.Smeets über die Siera Schneiderpuppe

“Snelle levering ook als er geen beschrijving zit weet toch wel hoe het moet als je de tekening ziet! Had zo in elkaar gezet! Ben er tevreden over! Bedankt „

Matri:

Ter info, via deze link vindt u een hele uitgebreide handleiding

http://www.matri.eu/matri/handleidingen-instruction-manuals/stappenplan/Paspop-gebruiks-klaarmaken-NL.pdf

30.05.2014 text_stars

Nina über die Elna 5300

“Super elna Maschine, bin begeistert - Top Lieferservice, schnell und sicher„

30.05.2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste über die Siera Schneiderpuppe

“Heb de paspop Siera 151 gekocht, maar ik heb mij vergist in de maat. Ik dacht dat ik de maten van mijn taille- en heupomtrek(omdat die de grootste zijn) moet hanteren om de juiste paspop te kopen, maar telkens ik een kleedje of iets anders wil maken, is mijn buste-omtrek veel te groot. En als ik dan mijn borstomtrek verklein, kunnen mijn naaiwerken niet meer op de paspop. Had ik het geweten, dan kocht ik de kleinere maat 150, en kon zo mijn taille- en heupwijdte aanpassen en wat wijder maken. Jammer dat ik dacht dat je je eigen grootste maat moest nemen om erop te kunnen werken. Nu zijn mijn armsgaten telkens te wijd en kan ik moeilijk afwerken. Maar niettegenstaande mijn eigen fout ben ik zeer tevreden over MATRI. Zeer snelle levering, goed verpakt en zeer vlug geïnstalleerd!!!„

30.05.2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste über die Siera Schneiderpuppe

“waarom komt mijn beoordeling niet op de lijst?„

Matri:

Hemelvaartsdag zijn ook wij vrij %-))

30.05.2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste über die Siera Schneiderpuppe

“Ik heb de paspop Sierra 151 gekocht, maar ik heb veel problemen met de maten. Mijn bovenwijdte (buste) is kleiner dan die op de pop, maar mijn taille- en heupomtrek passen dan wel weer goed. Al mijn kleedjes en andere bovenstukken zijn altijd veel te wijd aan de armsgaten en moet ze altijd veel verkleinen, maar dan kan ik ze niet meer op mijn paspop aantrekken. Moest ik het geweten hebben, dan nam ik toch de maat 150, en zou de onderste maten gewoon wat wijder maken. Maar niettegenstaande is de service zeer goed: zeer snelle levering, goed in elkaar te steken en op maat te zetten, maar voor mij is ze te groot. Jammer!!!„

30.05.2014 text_stars

Evelyne Vanderghinste über die Siera Schneiderpuppe

“Paspop Sierra 151 gekocht omdat de taille- en heupwijdte bij mijn maten passen, maar de buste omtrek is wel veel te wijd. Moest ik de kleinere maat 150 besteld hebben, dan pasten mijn kleren beter bovenaan, en zou ik de onderste maten gewoon wat wijder gemaakt hebben om te naaien. Nu heb ik veel problemen omdat al mijn kleedjes en andere bovenstukken veel te wijd zijn aan de armsgaten en als ik mijn armsgaten verklein op mijn juiste maat, dan kunnen ze niet meer op de paspop gezet worden. Jammer, ik zou het moeten herdoen, dan neem ik de kleinste maat. Maar niettegenstaande is het wel een goede paspop.„

26.05.2014 text_stars

Martina über die Lady Valet

“Oggetto arrivato in perfetto stato, consegna rapidissima (4 giorni lavorativi). Montaggio semplice e intuitivo. Molto soddisfatta.„

15.05.2014 text_stars

Philippe über die Siera Schneiderpuppe

“Super goede service ! ! Zondagavond besteld en met pay-pall betaald. De dinsdagmorgen werd de paspop geleverd. Dit niettegenstaande zij adverteren dat ze op maandag hun sluitingsdag hebben ! De pop zelf is van een goede kwaliteit en zeker vergelijkbaar met de duurdere modellen van bvb de VERITAS winkelketen. Handleiding mocht iets uitvoeriger zijn. TIP : Neem er ook de handleiding bij van de LEWENSTEIN pop om je juiste maten over te zetten. Wij zullen vast en zeker nog andere benodigdheden bij deze firma kopen en de firma aanprijzen in onze kennissenkring.„

12.05.2014 text_stars

Susannah über die Matrimatic jubilee 4

“Muy buen servicio, rapidez, seriedad, muy buena máquina, fuerte, robusta, de fácil manejo. Encantada con esta página. Repetiré seguro.„

05.05.2014 text_stars

Brenda über die Matrimatic jubilee 4

“Bedankt voor de snelle levering, echt service!!! Verder moet ik nog aan het naaimachine wennen, maar ik denk dat we dikke vrienden worden. ;-)„

29.04.2014 text_stars

Ina über die Singer Fashion Mate 7256

“super singer naaimachine, een echte aanrader zie vorige reacties. Je vragen worden netjes en goed beantwoord zodat je een goede keus kunt maken. Snelle levering. Ben het met de dikke 10 volledig eens.„

29.04.2014 text_stars

Enza über die Siera Schneiderpuppe

“ottimo prodotto facile da montare, consegna velocissima„

23.04.2014 text_stars

Sandra über die Brother FS 40

“Llevo casi dos meses con la máquina y va estupendamente. Instrucciones descargadas por internet muy claras y DVD en varios idiomas (incluido Español). La entrega en el plazo previsto.„

10.04.2014 text_stars

Brighid über die Necchi N 422

“Ik heb deze necchi naaimachine online bij Matri tweedehands gekocht. Tot hiertoe (heb het inmiddels 3 weken en ben twee jurkjes, een rokje en twee kussentjes rijker) heel erg tevreden van. Ik moet er eerlijk bij vertellen dat ik van naaien nog niets ervaring had dus dit is mijn allereerste toestel. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijke handleiding, veel steken en een redelijk stille machine. Ik ben tevreden! „

09.04.2014 text_stars

Lidy über die Brother FS 40

“Vandaag mijn Brother FS-40 ontvangen, wat een goede service, gisteren besteld! De bijgeleverde dvd heb ik aandachtig bekeken en de machine uitgeprobeerd. In een woord gezegd: FANTASTISCH!!! Mijn eerste nieuwe naaimachine. Voorheen de machine van mijn moeder in gebruik gehad. Een hele zware Anker, ik denk ongeveer 40 jaar veel plezier van gehad. Dit is een verademing, zeker om te tillen. Een aanrader!!!! „

09.04.2014 text_stars

Lidy über die Brother FS 40

“Gisteren de brother fs 40 besteld, vandaag in huis!! De bijgeleverde DVD aandachtig bekeken en gelijk gaan proberen. Het is een aanrader. Super naaimachine met veel mogelijkheden. Matri bedankt voor de snelle en goede service!!„

27.03.2014 text_stars

Manuela über die Lewenstein lock 700DE

“La macchina è robusta e la trovo ottima, mi spiace che non vi siano istruzioni in italiano, non potreste fornirle almeno online?„

18.03.2014 text_stars

Anonimo über die Lewenstein lock 700DE

“La maquina va muy bien es una gran ayuda para coser en casa el servicio también muy bien en 5 o 6 días te la llevan a casa estoy muy contenta„

15.03.2014 text_stars

María Jose über die Lewenstein lady

“El maniquí está bien pero las medidas no corresponde con el tallaje, no es una 40 sino casi una 44 . La entrega perfecta.„

11.03.2014 text_stars

BUHAN Adeline über die Lewenstein lock 700DE

“Livraison très très rapide,surjeteuse de qualité, enfilage très simple avec l'aide de la vidéo proposée sur le site,seul regret est qu'il n'y ait pas le bac à déchets proposé.Je conseille cet achat ainsi que les pieds presseurs et les couteaux également en promotion.Très bon site,vendeur à recommander.„

04.03.2014 text_stars

Sonia über die Brother FS 40

“Elle est parfaite ! aucun souci sur les épaisseur de tissus, très simple d'utilisation tant en couture qu'en préparation de canettes ou encore d'enfilage du fil sur l'aiguille. Les accessoires fournies sont parfait et très pratique. L'échange des pieds de biches aussi sont très faciles. Je trouve le prix raisonnable vu la qualité de la machine. L'envoie par TNT est très rapide : j'ai commandé ma machine un dimanche soir et je l'ai reçu mercredi matin. J'ai rajouté le kit avec l'ensemble des ciseaux et des aiguilles... très bonne qualité, aucun tissus ne lui résiste mais collègue sont jalouses vu le prix que j'ai payé l'ensemble ! Aucune hésitation à avoir sur ce site et de son sérieux tant sur la livraison que sur la qualité de leurs produits. „

02.03.2014 text_stars

Joke über die Brother FS 40

“Wow supersnelle levering! Donderdagavond laat deze brother fs 40 naaimachine besteld en zaterdagmorgen 9.30 u geleverd! Bedankt Matri!„

27.02.2014 text_stars

Silvana über die Juki nähmaschine exceed-serie HZL-F600

“80% de mi trabajo me lo hace esta preciosa Juki „

19.02.2014 text_stars

Kilwa über die Singer Talent 3323

“Espectacular. He comprado la de segunda mano en Matri y está nueva o es nueva, esa es mi duda. Va perfectamente con todo su embalaje original y los accesorios sin desprecintar. El envio sin problemas.„

18.02.2014 text_stars

Justine459 über die Toyota SLR4D

“Very nice toyota lock machine , thanks for the fast delivery„

08.02.2014 text_stars

Grivart über die Singer Talent 3323

“bonjour je suis une abonnee a singer depuis toujours,s'est tres bonne marque,je l'a conseille a beaucoup de personnes qui voudrais se lançee dans couture.„

06.02.2014 text_stars

C J Rousseeuw über die Singer Fashion Mate 7256

“een dikke 10! wat een goed fijn en super makkelijke singer naaimachine in gebruik! hij is erg stil en in een hand omdraai heb je een fijn en mooi stiksel gevonden. Ik ben dik tevreden!! Over de levering totaal niets op aan te merken helaas in het weekeind besteld dus ik moest even een paar dagen wachten maar verder netjes op tijd!„

05.02.2014 text_stars

Annick über die Brother NV 35

“Très bon service chez MATRI et livraison rapide. Cette machine à coudre est vraiment géniale. A conseiller !„

05.02.2014 text_stars

De Plecker über die Lewenstein lock 700DE

“Ik had nog nooit met een overlock gewerkt wel van iedereen gehoord hoe geweldig dit wel was na een half uurtje was ik ermee vertrokken had zeer goede uitleg via dvd de service was sneller dan gedacht ik zou die pas woensdag krijgen maar het is dinsdag geworden het was ook geen probleem om op een ander adres te leveren ik ga nu weer met plezier kunnen naaien en veel sneller =D „

05.02.2014 text_stars

De Plecker über die Lewenstein lock 700DE

“Een dag vroeger in huis dan voorzien snelle service zeer goede uitleg dvd nog nooit met een overlock gewerkt maar was er snel mee weg bedankt ,jullie hebben één woord en maken julie afspraken na „

05.02.2014 text_stars

Trudy Malfliet über die Matrimatic jubilee 4

“Heb pas de nieuwe jubilee 4 binnen gekregen . En heb hem al meteen uit geprobeerd ,hij is super gemakkelijk in gebruik . En zeer snel geleverd . Hij loopt als eens trein . „

01.02.2014 text_stars

Vero über die Toyota Super Jeans black J 15

“Superbe machine.. simple d'utilisation. Idéal pr débutant.. je recommande cette machine Site serieux, livraison rapide et gratuite en chronopost Garantie 3 ans Je viens de la recevoir et je lai essayé de suite. Super produit„

25.01.2014 text_stars

Kris über die Obertransport fuss

“Ik heb een brother 955, werkt prima met deze machine. Gebruiksaanwijzing/installatieaanwijzing van Matri is heel duidelijk. Voet werkt prima, ik heb er net een tricot top mee gemaakt. Deze voet gaat nog heel wat meters maken met mij :)„

22.01.2014 text_stars

Cindy über die Schmetz Nadel Paket

“Ordered this together with the lamp. Its so nice to have reserve of needles especially that I am sewing and embroidering much more. Cindy - Liege, Belgium„

Warenkorb