Produkt Bewertung

01.08.2012 text_stars

Karen über die Brother FS 40

“Je commence tout d'abord par feliciter Matri pour son serieux et sa rapidité. Commande effectuer vendredi apm recu mardi matin !! Moi je dis chapeau !! En ce qui concerne la machine je suis ravie et la recommande. Débutante je la trouve simple d'utilisation, les points fantaisies sont sympas, elle est silencieux, bon eclairage, pour le moment si j'avais un cote negatif a dire se serait la housse de protection qui est plus que légère..mais bon le reste est top !!„

26.07.2012 text_stars

Helen Dekker über die Matrimatic jubilee 4

“Heb deze machine nu bijna een jaar en ik ben meer dan tevreden over de Matrimatic Jubilee. Het is een hele fijne machine om mee te werken, eenvoudig in gebruik, voor zowel de beginnende als gevorderde naaister met tal van mogelijkheden. Kan deze machine zeker aanraden en de prijs van deze machine is ook nog erg leuk.„

04.07.2012 text_stars

Barbara Schoonheim über die Toyota easy

“Leuke machine, helaas niet geschikt voor stretch stof, wel snel geleverd„

04.07.2012 text_stars

Mari Cruz über die Brother innovis 955

“trae la maquina ya algun programa y donde encontrar tarjetas el precio es el quit anunciado?„

27.06.2012 text_stars

Natalia Suarez Verger über die Matrimatic jubilee 4

“Estoy muy contenta con el servicio de Matri. Recomiendo esta máquina, es de buena calidad con un precio muy bueno ! „

24.06.2012 text_stars

Catherine über die Brother FS 40

“je viens de recevoir cette machine, livraison rapide et trés satisfaite de mon achat, utilisation facile „

22.06.2012 text_stars

Laura über die Siera Schneiderpuppe

“Très contente du produit et de la livraison (commande passée le mardi midi et arrivée le jeudi matin à 9h en France!) vendeur très sérieux„

21.06.2012 text_stars

Marcelle Rico über die Siera Schneiderpuppe

“j'ai bien reçu le mannequin Sierra 150 et je vous remercie bien vivement !! la livraison a ete rapide et le mannequin est parfait . à bientôt pour d'autres commandes „

19.06.2012 text_stars

Mike Hutre über die Matrimatic jubilee 4

“Nice machine , quick delivery , thanks„

19.06.2012 text_stars

Beth über die Pfaff Hobbylock 2.0

“Goede machine voor zijn prijs. een aanrader.„

19.06.2012 text_stars

Gaby über die Matrimatic jubilee 4

“Wat een fijne machine, stikt overal doorheen„

18.06.2012 text_stars

Jongeling über die Brother 4234D

“Fijne lockmachine naait alle stoffen„

16.06.2012 text_stars

Cloti über die Singer 1507NT

“singer es una buena marca„

13.06.2012 text_stars

Syb1008 über die Lewenstein lock 700DE

“Very nice machine , easy to handle ,thanks„

13.06.2012 text_stars

Diana Laurant über die Lewenstein lock 700DE

“Reçu très rapidement, fonctionnement impeccable, vendeur a recommander „

13.06.2012 text_stars

Leen Lierman über die Brother FS 40

“Een super machine. Een aanrader. Prijs kwaliteit. Prima service!!!!„

12.06.2012 text_stars

Hendriks über die Lewenstein lady

“Ben zeer tevreden met deze paspop,zeer sterk en ook geschikt voor broeken.En inderdaad zoals de website vermeld hadik de paspop de volgende dag al in huis.„

07.06.2012 text_stars

Van Den Bosch Nancy über die Brother FS 40

“ Zeer duidelijke instructie DVD. Prima toestel en verder bedankt Matri voor de snelle afhandeling en de vriendelijke service.Groeten uit Belgie.„

03.06.2012 text_stars

Fernandez über die Matrimatic jubilee 4

“I am very happy with this machine, and also THE service of Matri is ver good, and the machine was deliverd in Spain exactly as prommissed on time„

03.06.2012 text_stars

Ana über die Brother FS 40

“la maquina de coser brother fs40 es una pasada,aunque el pedido se ha hecho de rogar ,ha merecido la pena la espera.„

28.05.2012 text_stars

Azzouz Mimouna über die Singer Confidence 7463

“elle est très pratique et facile „

24.05.2012 text_stars

Lina über die Siera Schneiderpuppe

“Agreablement surprise!!! Commandé en Belgique le mercredi à 12h et reçu le jeudi à 11h!!! Incroyable!!! Moins de 24h pour recevoir la commande!!! Mannequin très facile à régler, et très fidèle aux formes. Léger donc pratique à manipuler. Je suis enchantée car excellent rapport qualité-prix...„

22.05.2012 text_stars

Cecile über die Brother FS 40

“très bonne machine et site très serieux, livraison rapide„

17.05.2012 text_stars

Aga über die Brother FS 40

“perfecto...100% fiable y rapido... perfecto...recomiendo esta pagina!!!!„

26.04.2012 text_stars

Mevr. Brouwer über die Elna 5300

“Fijn emachine , zeer makkelijk in gebruik„

26.04.2012 text_stars

Jannie über die Elna 5300

“Wat een heerlijke machine ,lekker eenvoudig te bedienen . Ook de spijkerbroek van mijn zoon kan ik nu eindelijk gaan herstellen„

26.04.2012 text_stars

Marijke Van Dijk über die Brother FS 40

“Fijne en eenvoudige machine, Ik had hiervoor een simpele machine zonder knoopsgaten, deze doet het nu vanzelf Een echte aanrader„

20.04.2012 text_stars

Miss Williams über die Matrimatic jubilee 4

“Very good, hard and easy.„

20.04.2012 text_stars

Catharina über die Brother FS 40

“Machine acheté pour ma fille de 15 ans. Génial, elle est très facile d'utilisation et avec tout ce qu'il faut au niveau équipement et points. A conseiller!„

19.04.2012 text_stars

Emilia Maria über die Brother innovis 955

“Hola Mari cruz, tu has comprado algo en Matri?„

31.03.2012 text_stars

A. Schrijver über die Matrimatic jubilee 4

“Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe machine„

23.03.2012 text_stars

Chiara über die Matrimatic jubilee 4

“è una macchina molto valida,cuciture perfette anche sulla stoffa pesante„

20.03.2012 text_stars

Helena über die Diana Junior / small

“het is heel goed om mee te werken ik heb er zelf 1 in huis gehaald en hij werkt geweldig heel handig koop u er ook 1„

07.03.2012 text_stars

Irene Hart über die Singer 1507NT

“Fijne machine, erg makkelijk die draadinsteker. Afgelopen zondag besteld en nu al in huis„

06.03.2012 text_stars

M Meijer über die Matrimatic jubilee 4

“prima machine doet wat ie moet doen en is simpel in gebruik „

03.03.2012 text_stars

Charlotte über die Brother FS 40

“super elle est super et vraiment merci d avoir fait aussi vite pour la livraison„

12.02.2012 text_stars

Els Janssens über die Blindreissverschlussfuss

“Dit blinderitsvoetje past perfect op mijn Necchi naaimachine :-)„

13.01.2012 text_stars

Hans über die Matrimatic jubilee 4

“Fijne machine , eenvoudig in gebruik, ook de demo films hebben erg geholpen , ik had nog nooit achter een machine gezeten, maar nu toch al een hele stapel spijker broeken gerepareerd„

05.01.2012 text_stars

Isaura über die Siera Schneiderpuppe

“Maravilloso maniquí, económico pero muy bien trabajado! me encantó, es más de lo que esperaba la verdad!! el envío extraordinario!! Gracias...„

12.12.2011 text_stars

Inge De Vries über die Bernina 350 PE

“Naai al mijn hele leven op een Bernina naaimachine en ook deze nieuwe Bernina voldoet weer aan al mijn verwachtingen„

07.12.2011 text_stars

Mieke Peters über die Pfaff 1142

“fijne machine voor diverse naaiwekzaamheden„

26.11.2011 text_stars

M. Grauchy über die Toyota easy

“Nice machine, easy to use„

18.11.2011 text_stars

Margreet über die Elna zebra

“Net besteld, de Elna Zebra, nadat mijn bijna antieke Elna Lotus versleten was. Prima alternatief. Eenvoudig en prettig te bedienen. Wat ik alleen niet begrijp: waarom wordt de Elna Lotus niet meer gemaakt???„

18.11.2011 text_stars

Annette Grotenhuys über die Janome Sew Mini

“Wat een leuk en fijn klein machinetje , zelfs mijn dochter van 8 heeft er plezier mee.„

11.10.2011 text_stars

Sofia98 über die Janome DC 3160

“Este maquina es fantastico!!! En tela fina coser muy bien,y tambien con tela gordo. Tiene todo que yo nesecito para hacer ropa,patchwork y cosas para la casa. Estoy muy contento con Janome 3160 y con el Lewenstein lock que es mi primero maquina de overlock. Con el maquina overlock e hecho camisetas y vestidos tan facil! „

07.10.2011 text_stars

Astrid Groenink über die Elna zebra

“Mooie machine , ben er erg blij mee.„

12.09.2011 text_stars

Jan über die Fusspedal

“Bedankt , nu doet de oude machine van moeder het weer!„

08.07.2011 text_stars

J. De Groot über die Siera Schneiderpuppe

“Wat een fijne paspop, ik heb er nu mijn trouwjurk ophangen, zodat deze mooi blijft. „

01.07.2011 text_stars

D.J über die Siera Schneiderpuppe

“Vendeur très sérieux, envoi soigné très rapide (2 jours!) prix très serré. Impec„

Warenkorb